Udvikling af apps i Java og Kotlin
Android app udvikling
Apps i Kotlin Eller Flutter

Android udvikling

Har du brug for at få udviklet en brugervenlig og moderne app til Android, kan Bluebell hjælpe dig. Vi har flere års erfaring med Android udvikling, hvilket har givet os et indgående kendskab til mulighederne og den seneste teknologi.

Når du skal udvikle apps til Android, der er både brugervenlige og funktionelle, kræver det at du får en specialiseret udvikler til at løse opgaven. Det har vi hos Bluebell.

Når vi udvikler apps til Android

Når vi udvikler apps til Android, bliver du taget med i hånden hele vejen. Vi er med dig i hele processen, fra ide til færdig applikation. Det sikrer en skræddersyet løsning, der lever op til dine forventninger.

Vi kan både hjælpe dig med Android udvikling af native, web og hybrid app. Hver løsning har fordele og ulemper, så det afhænger af dine behov og typen af projekt.

Ved udvikling hos os, får du glæde af følgende:

  • App der passer perfekt til Android platformen
  • Den nyeste viden om Android inkl. best practice
  • Brugervenlighed, funktionalitet og design er i top
  • Stærk samarbejdspartner der gør en forskel
  • Vejledning til at få skabt den perfekte app
Bluebell vil altid teste og tage højde for alle enheder, så applikationen fremtræder pænt og brugervenligt.

Specialister i Android

Har du et konkret problem du gerne vil have løst? Eller vil du gerne i gang med et nyt projekt? Vi er klar på at hjælpe dig godt videre og finde en løsning, der gør en forskel for din forretning.

Vi har Android specialister i teamet, så vi kan holde os opdaterede på den nyeste viden og best practices i branchen. Det gør vi kan levere løsninger der har cutting edge.

Teamet har erfaring med at udvikle applikationer i både Flutter og Kotlin, ud fra dine behov. Hvis du er i tvivl om hvilken teknologi du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os.

Specialiseret Android udvikler

Arbejdsprocessen

Du kan se mere om arbejdsprocessen hos Bluebell på hjemmesiden, men vi er klar på at hjælpe dig uanset hvilket stadie du befinder dig på. Om du har en god idé der skal gøres til virkelighed, eller om du har en halvfærdig app, der mangler det sidste touch.

Hvis du vil vide mere, kan du altid få en uforpligtende snak om mulighederne og ellers kan vi helt sikkert give dig et par råd med på vejen.

Native vs. Web vs. Hybrid

Vi har sammenlignet de tre forskellige typer applikationer, der hver især har sine fordele og egenskaber, så du nemmere kan vælge den rigtige løsning for dig.

Native
Web
Hybrid
Funktionalitet
Native
Web
Hybrid
Installationsplads
Native
Web
Hybrid
Perfomance
Native
Web
Hybrid
Pris
Native
web
Hybrid
Android apps med Bluebell

Android apps med Bluebell

Når vi udvikler apps for dig, vil de typisk være kendetegnet ved disse egenskaber.

  • Brugervenligt og ingen unødige elementer
  • Struktureret og gennemtænkt kodning
  • Kompleksitet vendt til simplicitet
  • Stilrent design

Teknologier vi anvender

Vi kan både udvikle applikationer i Kotlin og Flutter, alt efter dine behov. Til kontrolpanelet anvender vi teknologien Angular. Her er de teknologier vi primært arbejder i inden for Android udvikling.

Android Java

Lad os tage en snak om dit projekt

71 96 90 01
[email protected]