Backend udviklingBackend udvikling
Backend
Eksperter i avancerede backend løsninger

Backend udvikling

Backend udvikling er en del af de fleste IT løsninger, da de fleste hjemmesider og applikationer har brug for en database og/eller kontrolpanel.

Backend delen er kode der ligger på serveren og fungerer som motoren bag systemet. Det er derfor ekstremt vigtigt at backenden bliver udviklet i et hurtigt, sikkert og fleksibelt programmeringssprog. Det er den primære grund til vi anvender Laravel (PHP).

Brug for en backend udvikler?

Vi er specialister i at udvikle backend løsninger, der er moderne, fleksible og fremtidssikrede. Ingen biler kan køre stærkt eller stabilt, uden en ordentlig motor. Det samme er tilfældet med din hjemmeside eller applikation.

Backend udvikling kræver man er på forkant med udviklingen, herunder de nye features, muligheder og teknologier på markedet. Det er en af de væsentlige årsager til vi løbende tager til konferencer som fx. Laracon, så vi får den rette viden og kan levere cutting edge løsninger til vores kunder.

Hvis du har brug for en dedikeret backend udvikler, er vi klar til at hjælpe dig med at få bygget en god løsning, der matcher dine behov og de udfordringer virksomheden står overfor.

Backend til hjemmeside og app

Udvikling af backend til app og hjemmeside, minder meget om hinanden, da begge typisk har brug for at hente data og indhold fra en database. Hos Bluebell udvikler vi altid en backend i Laravel.

Hvis du har både en app og hjemmeside, eller har planer om at få det, vil dine systemer typisk dele backend, med én API til hver platform (kontrolpanel, app og hjemmeside).

Det betyder at hvis du fx. ændrer en pris i databasen via kontrolpanelet, vil prisen blive opdateret i appen og på hjemmesiden.

Backend til hjemmeside og app

Teknologier til backend udvikling

Til udvikling af selve backend delen anvender vi Laravel (PHP) og JavaScript. Når backend skal integreres med API’er, filer og databaser har vi specielt erfaring med følgende løsninger:

  • Laravel (PHP)
  • JavaScript
  • Firebase
  • Google Cloud SQL
  • Google Cloud Storage
  • Google Compute Engine
  • Amazon AWS

Høj sikkerhed

Vi benytter Cloudflare til skjule server lokationen og som første beskyttelse af din backend, app og hjemmeside. Det er afgørende at have et højt sikkerhedsniveau på din backend, specielt hvis du arbejder med personfølsomme data eller er meget afhængig af data i virksomheden.

I Bluebell arbejder vi altid med et højt sikkerhedsniveau, med både Cloudflare, Google/Amazon firewall og 2-step verifikation på interne server logins.

Cloudflare beskytter mod DDoS angreb, kan køre via en krypteret forbindelse (SSL) og med en firewall. Det er alt i alt med til at beskytte din server på bedste vis.

Lad os tage en snak om dit projekt

71 96 90 01
[email protected]