Laravel udvikling af specialister
HURTIGST VOKSENDE PHP FRAMEWORK

Laravel udvikling

Vi udvikler alle hjemmesider i Laravel, så de kan bygges helt skræddersyet efter dine behov.

Laravel har mange fordele. Det fjerner alle begrænsninger der kendes fra systemer som Wordpress, Joomla og Drupal. Samtidig giver det mulighed for en tilpasset løsning, hvor hjemmesiden altid kan videreudvikles med nye funktioner, detaljer og moduler. Dette uanset om det er funktionalitet, design eller hjemmesidens hastighed.

Laravel vs. Wordpress vs. Joomla

Vi stiller skarpt på tre udbredte og populære systemer, du kan vælge imellem. Få et indblik i deres forskelle og se hvorfor Laravel er vores foretrukne valg.

Laravel
Wordpress
Joomla
Udviklingsmulighed
Laravel
Wordpress
Joomla
Hastighed
Laravel
Wordpress
Joomla
Funktionalitet
Laravel
Wordpress
Joomla
Sikkerhed
Laravel
Wordpress
Joomla
Kodestruktur
Laravel
Wordpress
Joomla
Pris
Laravel
Wordpress
Joomla

Skræddersyet løsning

Hvornår er det en fordel at vælge Laravel?

Det er specielt en fordel at vælge Laravel hvis du ønsker en skræddersyet løsning, hvor hastighed og sikkerhed samtidig er i højsædet.

Ønsker du en sikker hjemmeside med høje oppetider, vil Laravel stå rigtig stærkt. Specielt i forhold til populære systemer som Wordpress, hvor man nemt kan være “uheldig” med angreb på siden.

Vi opsætter din Laravel hjemmeside med SSL og Cloudflare, der skjuler server lokationen og programmeringsplatformen, så det er langt sværere at skade din hjemmeside.

Sidst er det værd at fremhæve, at du kan få en rigtig hurtig hjemmeside med Laravel, da der Ikke er en masse unødige filer og kodning. Hos Bluebell bruger vi Google Cloud og vi kan optimere hastigheden med separate database netværk og CDN. På den måde får du en toptunet og hurtig hjemmeside.

  • Skræddersyet løsning
  • Stærk kodestruktur/Clean kode
  • Meget høj sikkerhed
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Hurtig hjemmeside
Laravel udvikler København

Specialiserede Laravel udviklere

Vores udviklere i Bluebell er specialiserede i Laravel, hvilket garanterer at vi har den højeste standard og nyeste viden om systemet.

Laravel er et PHP framework og er derfor ikke et standardiseret CMS. Det giver frie rammer for udvikling af hjemmesiden. Du kan få opbygget din hjemmeside, præcis som det giver mest mening for dig og din forretning. Foretrækker du et CMS system, så har vi et CMS-modul der kan tilføjes kontrolpanelet.

Vi har derfor løsninger for alle, uanset hvilke krav du har til funktionalitet, struktur og backend kontrolpanel. Det skal være nemt og enkelt at ændre indhold eller oprette produkter/ydelser på hjemmesiden.

FRAMEWORK OG HOSTING

Teknologier vi benytter

Når vi bygger hjemmesider sker det primært i teknologierne Laravel og Vue.js. Kontrolpanelet bliver typisk udviklet i Angular. Vi er bekendte med flere teknologier, men arbejder primært i disse:

Lad os tage en snak om dit projekt