App udvikling i København
NATIVE, WEB -OG HYBRID APPS

App udvikling

Vi bygger hovedsageligt native apps, men også web -og hybrid apps. Bluebell har både specialiserede Android og iOS udviklere. Altid med viden om den seneste teknologi og erfaringer om, hvordan man opbygger en brugervenlig applikation.

Det er ofte en god idé at få applikationen inkorporeret i din eksisterende forretning. Et godt samspil mellem app og hjemmeside, er fundamental for at skabe en gennemført oplevelse og et professionelt udtryk. Det vil samtidig sikre at de supplerer hinanden på bedste vis.

Du kan få dit eget kontrolpanel til app’en, hvorfra du nemt kan ændre og tilføje indhold, billeder, brugere, produkter eller hvad der er relevant for dig. Panelet giver dig en god kontrol med applikationen og tager den ned på et niveau, hvor alle kan være med. Du undgår at skulle have fat i os konstant, for at få ændret den mindste detalje. Ved at hente data fra vores system bliver der sparet ressourcer og i får langt mere kontrol som kunde.

  • Skræddersyet
  • Brugervenlig
  • Værdiskabende
Når vi udvikler apps er brugervenlighed ekstremt afgørende, så vi skaber glæde og nytte hos den enkelte. Vi skaber apps til brugeren.
Apps der styrker din forretning

Apps der glæder brugeren og styrker forretningen

Vi har meget fokus på at skabe apps der glæder brugeren og styrker forretningen. Når de to elementer fungerer sammen, har du den perfekte løsning.

Applikationer kan bruges til mange forskellige formål og fleksibiliteten ved at brugeren har den med sig overalt gør, at der findes rigtig mange anvendelsesmuligheder. Ikke kun inden for B2C salg, men ligeledes inden for B2B eller internt i organisationen.

EFFEKTIV KOMMUNIKATION

Apps og de mange anvendelsesmuligheder

Der er rigtig mange anvendelsesmuligheder ved apps, hvor det kan være en god løsning for din forretning. Mange tænker på applikationer i salgsøjemed, men de åbner for mange flere perspektiver.

Apps kan være ekstremt nyttige når virksomheden skal effektiviseres, hvis du ønsker at skabe interaktion hos dine kunder eller bare gerne vil styrke dit brand. Eksemplerne er mange og det kan sagtens styrke forretningen, selvom det ikke giver et direkte salg.


  • Effektivisere virksomheden og lette arbejdsopgaver
  • Sælg dine varer eller services
  • Tættere kontakt med kunder og brugere
  • Styrk dit brand
  • Integration med øvrige platforme
App Ideer
App Ideer!

Brug for ideer og forslag?

Såfremt du har brug for ideer og forslag til hvordan en app kan styrke din forretning, er du velkommen til at kontakte os. Vi anskuer apps fra mange vinkler og kan ofte finde en vinkel, hvor din virksomheden kan få glæde af en applikation.

Spørgsmålet er sjældent om I kan have glæde af en app, men snarere hvordan og hvilken indgangsvinkel der bør være.

Native apps vs. web apps vs. hybrid apps

Overvejer du om native, web eller hybrid apps er det rigtige for dig? Vi gennemgår fordele og ulemper ved de forskellige løsninger. Ingen løsninger er bedre end andre, men afhænger af dine behov og projektets karakter. Hvis funktion, ydeevne og fleksibilitet prioriteres højt, vil native apps ofte være vores anbefaling.

Tag en snak med os, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.

Native
Web
Hybrid
Kodning
Native
Native kodning
Web
Container
Hybrid
Delvis container
Performance
Native
Web
Hybrid
Pris
Native
Dyrest
Web
Billigst
Hybrid
Middel
Funktioner
Native
Fuld adgang til funktioner*
Web
Begrænset adgang til funktioner
Hybrid
Færre begrænsninger til funktioner
Installationsplads
Native
Web
Hybrid
Platform
Native
Separat udvikling til en platform (t.ex. iOS)
Web
Fælles udvikling til alle platformer
Hybrid
Delvist fælles udvikling til alle platformer
Notifikationer
Native
Web
Hybrid
Kendte Brands
Native
SkypeTwitter
Web
ForbesTrivago
Hybrid
FacebookInstagram
*Fuld adgang til funktioner medmindre mobilfabrikanten har sine egne begrænsninger.

Teknologier vi benytter

Vores team er specialister i Android -og iOS platformene. Bluebell bruger Kotlin og Java teknologien til vores Android udvikling og Swift til vores iOS udvikling. Til kontrolpanelet benytter vi Angular, der bruges fælles til begge platforme.

Android Java

Skal du have bygget en ny app?

Eller arbejdet videre på en applikation i Kotlin, Java eller Swift?

71 96 90 01
[email protected]