App udvikling i København
Flutter, Kotlin og Swift

App udvikling

Vi bygger native apps, der gør en forskel for din forretning. Bluebell er specialiseret i de officielle programmeringssprog, Kotlin og Swift, samt cross platform teknologien Flutter. Det sikrer dig en fremtidssikret app løsning, udviklet i moderne teknologier.

App udvikling er et komplekst område, hvor muligheder, features og priser spænder bredt. Vi har +10 års erfaring med IT-løsninger og har altid fokus på, hvordan app'en kan gøre en forskel for din forretning.

Det er altid afgørende at du får applikationen inkorporeret i din eksisterende forretning. Et godt samspil mellem app og dine øvrige digitale platforme, er fundamental for at skabe en gennemført oplevelse, et professionelt udtryk og synergier imellem dem. Det vil samtidig sikre at de supplerer hinanden på bedste vis.

Du kan få dit eget kontrolpanel til app’en, hvorfra du nemt kan ændre og tilføje indhold, billeder, brugere, produkter eller hvad der er relevant for dig. Panelet giver dig en god kontrol med applikationen og tager den ned på et niveau, hvor alle kan være med. Du undgår at skulle have fat i os konstant, for at få ændret den mindste detalje. Ved at hente data fra vores system bliver der sparet ressourcer og i får langt mere kontrol som kunde.

  • Skræddersyet
  • Brugervenlig
  • Værdiskabende
Når vi udvikler apps er brugervenlighed ekstremt afgørende, så vi skaber værdi hos brugeren og for din forretning.
Apps der styrker din forretning

Apps der glæder brugeren og styrker forretningen

Vi har meget fokus på at skabe apps der glæder brugeren og styrker forretningen. Når de to elementer fungerer sammen, har du den perfekte løsning.

Applikationer kan bruges til mange forskellige formål og fleksibiliteten ved at brugeren har den med sig overalt gør, at der findes rigtig mange anvendelsesmuligheder. Ikke kun inden for B2C salg, men ligeledes inden for B2B eller internt i organisationen.

EFFEKTIV KOMMUNIKATION

Apps og de mange anvendelsesmuligheder

Der er rigtig mange anvendelsesmuligheder ved apps, hvor det kan være en god løsning for din forretning. Mange tænker på applikationer i salgsøjemed, men de åbner for mange flere perspektiver.

Apps kan være ekstremt nyttige når virksomheden skal effektiviseres, hvis du ønsker at skabe interaktion hos dine kunder eller bare gerne vil styrke dit brand. Eksemplerne er mange og det kan sagtens styrke forretningen, selvom det ikke giver et direkte salg.


  • Effektivisere virksomheden og lette arbejdsopgaver
  • Sælg dine varer eller services
  • Tættere kontakt med kunder og brugere
  • Styrk dit brand
  • Integration med øvrige platforme
App Ideer

Brug for ideer og forslag?

Såfremt du har brug for ideer og forslag til hvordan en app kan styrke din forretning, er du velkommen til at kontakte os. Vi anskuer apps fra mange vinkler og kan ofte finde en vinkel, hvor din virksomheden kan få glæde af en applikation.

Spørgsmålet er sjældent om I kan have glæde af en app, men snarere hvordan og hvilken indgangsvinkel der bør være.

Native apps vs. web apps vs. hybrid apps

Overvejer du om native, web eller hybrid apps er det rigtige for dig? Vi gennemgår fordele og ulemper ved de forskellige løsninger. Ingen løsninger er bedre end andre, men afhænger af dine behov og projektets karakter. Hvis funktion, ydeevne og fleksibilitet prioriteres højt, vil native apps ofte være vores anbefaling.

Tag en snak med os, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.

Teknologier vi benytter

Vores team er specialister i Android -og iOS platformene. Bluebell arbejder primært i teknologierne Flutter, Kotlin og Swift. Ønsker du et kontrolpanel tilknyttet din app, benytter vi teknologien Angular, der bruges fælles til begge platforme.

Android Java
Android Java

Skal du have bygget en ny app?

Eller arbejdet videre på en eksisterende applikation?

71 96 90 01
[email protected]