API integrationAPI integration
API udvikling
API udvikling der gør en forskel

API integration

Vi er specialister i API integrationer hvor vi får forskellige systemer til at fungere sammen. I alt sin enkelthed består det i at hente informationer/data fra et system til et andet, helt automatisk.

Når der udvikles API’er sker det ved at der bygges en bro i hvert system, på hvert systems programmeringssprog, for at gøre dem i stand til at tale med hinanden via en “protokol”.

Det kan lette en masse besvær og administrativt arbejde, så selvom det koster penge at få udviklet, vil det give mange fordele og potentielle besparelser.

API udvikling der gør en forskel

Der er ingen tvivl om at API udvikling kan gøre en forskel, på mange forskellige områder. Særligt når virksomheden skal effektiviseres og optimeres, eller hvis du vil have smartere løsninger end dine konkurrenter.

Arbejdsopgaver strømlines, manuelt arbejde mindskes, og så sker det helt automatisk uden menneskelige fejl. Der er mange perspektiver i API integrationer.

Har du et ønske om at få lavet API udvikling eller vil du have os til at vurdere mulighederne for din virksomhed? Hvis vi kender dine behov kan vi ofte finde en løsning, der vil bidrage til din forretning. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Anvendelsesmuligheder

API integrationer kan være aktuelt i mange brancher og firmaer. Vi har nævnt en række eksempler, for at give et indtryk af hvor bredt det kan anvendes:

 • Applikationer
  Du har mulighed for at få din iOS og/eller Android app til at spille sammen med hjemmesiden og dine øvrige platforme via en API. Det kan give mange fordele og spare en del arbejdstid.
 • Regnskabsprogrammer
  Har du et regnskabsprogram der fungerer på tværs af organisationen, virksomheden og de relevante medarbejdere? Der kan hentes masser af data ud af et regnskabsprogram via en API. Eller det kunne være en API, der gør bogføringen af bilag langt nemmere og hurtigere.
 • Bookingplatforme
  Du kan automatisk hente informationer fra en bookingplatform, så du ikke skal behandle dem manuelt. Alle med et bookingsystem, bør få det indarbejdet på tværs af virksomhedens systemer.
 • E-mailprogrammer
  Bruger I en af de mange mailprogrammer på markedet? Så kan der opnås mange fordele. Du har fx. mulighed for automatisk at overføre en e-mail til jeres supportprogram, så du kan svare på supportbeskeder direkte derfra.
 • Betalingsløsninger
  Webshops og hjemmesider kan få glæde API integrationer ved betalingsløsninger og gør ofte brug af det.
 • Telefonsystemer og SMS platforme
  Integrer dit telefonsystem eller din SMS platform via en API.
 • Kassesystemer
  Få dit kassesystem til at fungere sammen med resten af virksomhedens systemer. Det kunne være et nyttigt samspil mellem kassen og regnskabsprogrammet. Her kan der være meget manuelt arbejde at spare.
 • Forsendelsessystemer
  Integrer dit forsendelsessystem og pakkeløsninger via en API og få en mere effektiv hverdag.

Teknologier

API’er vil normalt blive udviklet i PHP eller .Net alt efter hvilken teknologi systemet eller hjemmesiden er udviklet i.

Da vi typisk udvikler hjemmesider og backend i Laravel, vil denne del af API’en være udviklet i PHP. Det kan sagtens være modpartens system kræver .NET, det vil afhænge af hvad deres platform er bygget i.

Vores erfaringer med API’er

Bluebell har erfaringer med integrationer i mange forskellige sammenhænge, hvor API’er til Open Street Map, ePay, Google Maps, Firebase, Google Pay, Apple Pay, Gateway API, GetResponse m.fl. kan nævnes.

Det er meget individuelt hvordan en API integration, kan være værdifuld for din forretning. Kontakt os for en snak om mulighederne og hvilke arbejdsopgaver, en API kan være med til at lette.

Lad os tage en snak om dit projekt

71 96 90 01
[email protected]