Swift udviklingSwift udvikling
Swift
Native iOS udvikling med Swift

Swift udvikling

Swift er det officielle programmeringssprog til iOS, der er udviklet af Apple selv med inspiration fra Objective-C, Python og andre teknologier.

Skal du have udviklet en native iOS app, er der derfor ingen tvivl om at Swift er den bedste og mest fremtidssikrede løsning.

Der er mange fordele ved at få udviklet i Swift, der er et hurtigt og effektiv sprog, og som er 2,6x hurtigere end Objective-C og 8,4x hurtigere end Python 2.7 ifølge Apple.

Få hjælp af Swift udvikler

Bluebell har specialiserede iOS udviklere i teamet, der har arbejdet med Swift i mange år. Hvis du brug for feedback eller en snak om, hvordan du bedst kommer i gang eller videre med dit app-projekt, er vi klar til at guide dig.

Ved at vælge Swift, får du glæde af følgende fordele:

  • Moderne kodesprog
  • Swift er væsentlig hurtigere end fx. Objective-C
  • Sikker platform
  • Open Source udviklingsplatform
Swift er Apples officielle programmeringssprog til iOS app udvikling

Swift som platform

Swift er platformen hvor du har de fleste muligheder inden for Apples begrænsninger og du får en iOS app med en top performance.

Samtidig er Swift det eneste native programmeringssprog til iOS og Apples eget, så hvis du ønsker en moderne native applikation, er det vejen at gå.

Swift er en open source udviklingsplatform, der er sikker og hurtig. På mange måder det den eneste løsning, da gamle programmeringssprog som Objective-C fra 1980’erne efterhånden er forældet.

Swift som platform

Teknologier i samspil med Swift

Når vi udvikler Swift apps gør vi det ofte i samspil med teknologierne Laravel, Firebase og Google Cloud, alt efter hvilken løsning du ønsker.

Foretrækker du en stand-alone applikationen hvor logikken ligger lokalt, kan det bygges uden andre teknologier. Eller via Firebase, hvis du skal have en online database.

Ønsker du en iOS med backend og database, vil vi benytte Laravel som teknologi. Det vil være aktuelt med en backend i 9 ud af 10 tilfælde. Vi har valgt at arbejde i Laravel, da det er det hurtigst voksende PHP framework, hvor både hastighed og sikkerhed er i top.

Lad os tage en snak om dit projekt

71 96 90 01
[email protected]