iOS app udvikling
iOS
Apps udviklet i Flutter Eller Swift

iOS udvikling

Skal du have udviklet en app til din virksomhed eller ønsker du at starte et helt nyt projekt? Bluebell er med dig hele vejen. Vi kan hjælpe med udvikling af apps til iOS og har altid stort fokus på dine behov som kunde.

Samtidig bidrager vi gerne med feedback og erfaringer i udviklingsprocessen, så alt lige fra brugervenlighed, koncept og funktionaliteter kommer til at fungere optimalt sammen. Vi har mange års erfaring med iOS udvikling og kender til de forskellige steps fra start til lancering.

Få hjælp af specialiseret iOS udvikler

Bluebell har en specialiseret iOS udvikler i teamet, hvilket sikrer dig udført arbejde i høj kvalitet. Vi har meget fokus på den nyeste viden, så vi kan følge best practices og tilbyde dig en god og fremtidssikret løsning.

Hos os får du glæde af følgende:

  • En applikation der passer perfekt til iOS platformen
  • Vi har den nyeste viden om iOS inkl. best practice
  • En iOS app hvor brugervenlighed, funktionalitet og design er i top
  • Stærk samarbejdspartner, der kan bidrage med mere end kun udvikling
  • Vejledning og feedback til at få skabt den perfekte app
Bluebell vil altid teste og tage højde for alle enheder, så applikationen fremtræder pænt og brugervenligt.

Udvikling af app til iPhone og iPad

Er der forskel på at udvikle app til iPhone og iPad? Det korte svar er ja. Begge mobile enheder fungerer via Apples styresystem og teknologier, så app’en vil naturligvis fungere på begge platforme.

Men der kan fx. være forskel på om et galleri vises på hele mobilskærmen, eller blot en del af skærmen på iPad’en. Der kan være forskelle i funktioner, nogle kan blive fjernet på mindre skærme (mobilen). Det kan være en sharing bar på en større skærm, der ikke giver mening på mobilen. Det kan være footeren skal gøres mindre.

Der er mange eksempler på hvordan vi optimerer visningen og elementer, alt efter skærmtypen, om det er på en iPhone, iPad eller computer.

Udvikling af app til iPhone og iPad

Sådan arbejder vi hos Bluebell

Arbejdsprocessen hos Bluebell vil ofte være den samme, hvor vi starter med et indledende møde og med at få klarlagt opgavens omfang via en kravspecifikation. Det giver de optimale rammer for det videre samarbejde. Vi kan hjælpe uanset hvor i processen du befinder dig. Om du har en fantastisk idé eller skal videre med en eksisterende app.

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende snak eller komme forbi til en kop kaffe.

Native vs. Web vs. Hybrid

Vi har sammenlignet native, web og hybrid applikationer med hinanden, da de har hver sine fordele og kendetegn, så du bedre kan vælge det rette for dig.

Native
Web
Hybrid
Funktionalitet
Native
Web
Hybrid
Installationsplads
Native
Web
Hybrid
Perfomance
Native
Web
Hybrid
Pris
Native
Web
Hybrid
iOS apps med Bluebell

iOS apps med Bluebell

Vi går meget op i at alle iOS apps vi udvikler har følgende egenskaber

  • Brugervenligt og ingen unødige elementer
  • Struktureret og gennemtænkt kodning
  • Kompleksitet vendt til simplicitet
  • Stilrent design

Teknologier vi anvender

I teamet har vi specialister i iOS. Vi udvikler applikationer i Flutter og Swift, der er det nyeste programmeringssprog fra Apple. Til kontrolpanelet anvender vi teknologien Angular.

Lad os tage en snak om dit projekt

71 96 90 01
[email protected]