Kotlin udviklingKotlin udvikling
Kotlin
Native Android udvikling med Kotlin

Kotlin udvikling

Kotlin er et fleksibelt programmeringssprog, udviklet af JetBrains med formålet om at være en moderne udgave af Java teknologien. Når du skal udvikle native apps til Android, er det i høj grad en overvejelse mellem Kotlin og Java, hvor førstnævnte helt klart er den mest fremtidssikrede løsning. Specielt efter de seneste udmeldinger fra Google om, at Kotlin er deres foretrukne programmeringssprog til Android udvikling.

Det er heldigvis sådan at Kotlin er 100% kompatibelt med Java, Hvilket giver en stor fleksibilitet, specielt for dig der har en eksisterende Java app.

Få hjælp af dedikeret Kotlin udvikler

Vi har dedikerede Android udviklere i teamet, der både er erfarne i Kotlin og Java. Udviklere der hele tiden holder sig opdateret bl.a. igennem Google Developers Community, så vi er i stand til at levere moderne løsninger med cutting edge, til dig som kunde.

Vælger du at få udviklet appen i Kotlin, vil du få glæde af følgende fordele:

  • Moderne kodesprog
  • Meget sikkert og fleksibelt
  • 100% kompatibelt med Java
  • Open Source udviklingsplatform
  • Googles foretrukne programmeringssprog til Android

Af eksempler på brands der har Kotlin apps, kan nævnes Twitter, Airbnb, Adobe, Netflix, NY Times og Pinterest, hvilket siger lidt om det er et fremtidssikret valg.

Inden for Android udvikling vil Kotlin i stigende grad blive prioriteret højest. Mange nye Jetpack API’er og features vil blive udgivet til Kotlin først.
Google I/O 2019

Udvikling i Kotlin vs. Java

Kotlin og Java minder meget om hinanden som programmeringssprog. Vi vil helt klart anbefale Kotlin hvis du skal have udviklet en ny app, da det som nævnt er en moderne og fremtidssikret løsning.

Ønsker du en fremtidssikker Android app, bør du få den udviklet i Kotlin, uanset om du har en Java app eller ej. Hvis du har en kompleks Java app, kan du fint videreudvikle på den og fastholde det som platform.

Java og Kotlin er 100% kompatible med hinanden og kan sagtens fungere sammen. En god løsning er at omskrive applikationen til Kotlin i små steps, hvilket særligt giver mening ved større og komplekse løsninger.

Udvikling i Kotlin vs. Java
Kotlin
Java
Swift (iOS)
Installationsplads
Kotlin
()
Java
()
Swift (iOS)
Kodesprog
Kotlin
()
Java
Swift (iOS)
Perfomance
Kotlin
Java
Swift (iOS)
Pris
Kotlin
Java
Swift (iOS)
Fremtidssikring
Kotlin
Java
Swift (iOS)
Kilde: Bluebell

Teknologier i samspil med Kotlin

Vi anvender primært teknologierne Laravel, Firebase og Google Cloud sammen med Kotlin, alt efter hvilken løsning du skal bruge.

Hvis det skal være en stand-alone applikation vil al logikken ligge lokalt, uden du behøver andre teknologier. Skal du have en online database vil vi anvende Firebase.

Hvis du skal have en Android app med både backend og database, vil vi anvende Laravel som backend, opsat i Google Cloud. I 9 ud af 10 tilfælde vil der være behov for en backend.

Android Java

Lad os tage en snak om dit projekt

71 96 90 01
[email protected]