Referencer

Referencer

Hippotime - smart bookingplatform

Hippotime ønskede at samle en lang række brancher inden for helse og velvære i én bookingplatform, for at skabe synergier og gøre det nemt for brugeren at finde lokale udbydere.

Vi udviklede derfor en smart bookingapp med en intelligent algoritme til brugervenlig visning af udbydere for brugerne, alt efter pris og afstand. Samt hele bookingdelen fra tidsbestilling til kvittering.

Vi byggede også et avanceret kontrolpanel bag, hvor firmaoplysninger, medarbejdere, services og timeslots mv. kan håndteres af Hippotime og den enkelte udbyder.

Primære teknologier: Java, Swift, Laravel og Angular

Hippotime
I har leveret et bookingsystem, der er let at bruge og administrere. Så meget tid vi sparer!
Peter Elmberg, ejer af Mundekulla
Mundekulla

Mundekulla - hjemmeside med skræddersyet booking

Mundekulla havde to systemer plus et manuelt system til at styre deres hjemmeside og booking. Der fandtes ikke noget på markedet, der kunne løse opgaven.

Vi udviklede derfor en logik til at styre kundens specielle behov for bookninger af værelser og sengepladser. Kunden har fået bygget en Laravel hjemmeside med skræddersyet booking og tilhørende kontrolpanel i Angular. Platformen er lavet så den nemt kan udvides med nye funktioner.

Primære teknologier: Laravel og Angular

Opskrift app

Opskrift app med database af opskrifter der kan inddeles i kategorier, som fx. vegetarisk, morgenmad, aftensmad etc. Det er samtidig lavet så brugeren kan se opskrifternes tilberedningstid, ingredienser og fremgangsmåde til de forskellige retter.

Applikationen er udviklet til både Android (Java) og iOS (Swift) og har haft over 20.000 installationer.

Primære teknologier: Laravel, Java og Swift

Opskrift app

Black Moon - fjerner blåt lys fra skærmen

Det er specielt det blå lys på mobilen, der er mest skadende for øjnene. Så det kan være smart at fjerne lyset når det er mørkt, fx. om natten.

Black Moon er en applikation udviklet i Kotlin, der fjerner blåt lys fra skærmen. Den går ind og overskriver generelle skærmindstillinger, der normalt ikke er muligt.

Primære teknologier: Kotlin

Black Moon

Lad os tage en snak om dit projekt

71 96 90 01
[email protected]