Referencer

Referencer

Min Klasse - App til klassefællesskab

Min Klasse er en app, der er designet til at hjælpe forældre med at organisere og styre deres børns klasseaktiviteter på en let og effektiv måde.

Ved at tilbyde en intuitiv og brugervenlig grænseflade kan forældre nemt oprette og administrere et fællesskab for klassen, hvor de kan dele information, dokumenter og opgaver med andre forældre.

For at opnå dette har Bluebell udviklet en smart og effektiv app i Flutter, som er udgivet på Playstore og App Store.

Vi har også bygget et avanceret kontrolpanel bag, hvor Min Klasse kan administrer skoler, klasser og forældre profiler.

Primære teknologier: Flutter, Laravel og Angular

HippotimeBTB Emulsions - Hjemmeside med salg af produkter

Bluebell har udviklet en flot og brugervenlig hjemmeside for BTB Emulsions, der gør det nemt for kunderne at finde og købe deres produkter. Hjemmesiden indeholder en omfattende produktoversigt med detaljerede beskrivelser, der hjælper kunderne med at finde de rette produkter til deres behov.

Derudover har Bluebell integreret en kontaktformular og andre kontaktinformationer på hjemmesiden, så kunderne kan kontakte BTB Emulsions' kundeservice direkte, hvis de har spørgsmål eller brug for yderligere assistance.

Primære teknologier: Laravel og Angular

I har leveret et bookingsystem, der er let at bruge og administrere. Så meget tid vi sparer!
Peter Elmberg, ejer af Mundekulla
Mundekulla

Mundekulla - hjemmeside med skræddersyet booking

Mundekulla havde to systemer plus et manuelt system til at styre deres hjemmeside og booking. Der fandtes ikke noget på markedet, der kunne løse opgaven.

Vi udviklede derfor en logik til at styre kundens specielle behov for bookninger af værelser og sengepladser. Kunden har fået bygget en Laravel hjemmeside med skræddersyet booking og tilhørende kontrolpanel i Angular. Platformen er lavet så den nemt kan udvides med nye funktioner.

Primære teknologier: Laravel og Angular

Opskrift app

Opskrift app med database af opskrifter der kan inddeles i kategorier, som fx. vegetarisk, morgenmad, aftensmad etc. Det er samtidig lavet så brugeren kan se opskrifternes tilberedningstid, ingredienser og fremgangsmåde til de forskellige retter.

Applikationen er udviklet til både Android (Java) og iOS (Swift) og har haft over 20.000 installationer.

Primære teknologier: Laravel, Java og Swift

Opskrift app

Black Moon - fjerner blåt lys fra skærmen

Det er specielt det blå lys på mobilen, der er mest skadende for øjnene. Så det kan være smart at fjerne lyset når det er mørkt, fx. om natten.

Black Moon er en applikation udviklet i Kotlin, der fjerner blåt lys fra skærmen. Den går ind og overskriver generelle skærmindstillinger, der normalt ikke er muligt.

Primære teknologier: Kotlin

Black Moon

Lad os tage en snak om dit projekt

71 96 90 01
[email protected]